City
главная Оповитий магазин засобів від капустянки — швидке реагування на загрозу для рослин
PDF Печать

Оповитий магазин засобів від капустянки — швидке реагування на загрозу для рослин

Якщо ви лише помітили ходи капустянки на своїй ділянці, не потрібно чекати на безповоротні втрати серед городини. Дійте швидко та рішуче. Досі лишається багато прихильників “народних” методів боротьби з цим шкідником. Але вони настільки неефективні, що краще одразу переходити до дієвих засобів від капустянки — сучасних інсектицидів https://agromag.ua/ua/sredstva-ot-medvedki/

Ці препарати продаються в зручній для використання формі. Готову приманку потрібно розкласти в нори та по грядках. Ніяких підготовок чи інших подібних заходів не знадобиться. Зазвичай діючою речовиною буде:

  • ✓ імідаклоприд,
  • ✓ хлорпирифос;
  • ✓ борна кислота;
  • ✓ гас.

Ви можете обрати склад на свій розсуд.

Оскільки активність капустянки триває майже весь сезон, найкраще одразу купити засіб в достатній кількості і за потреби поновлювати його на грядках. Як результат, ви можете скористатись оптовими цінами, особливо якщо згуртуватись з сусідами чи знайомими. Це ж спільна проблема всіх садів, городів чи дач.

Де купити отруту від капустянки гарної якості, ми також порадимо

Оцініть асортимент препаратів в інтернет-магазині “Агромаг”. Продавець пропонує якісну продукцію перевірених виробників у різних фасуваннях. Ви можете обрати як невеликий обсяг засобу від капустянки для обробки маленької ділянки, так і достатню кількість на ціле поле.

Пропонуються низькі ціни, що зменшуються залежно від замовлення. Доставка поштовими компаніями по всій Україні дозволить вам швидко отримати отруту від капустянки без необхідності кудись їхати.